133 Dagen 23 Uur 19 Minuten

133 Dagen 23 Uur 19 Minuten staat er op mijn website www.look1st.nl/ als ik dit schrijf.
Ik ben erg blij met mijn 1st class ticket en kan niet wachten tot het weer zover is. Ik ben zo blij als een kind in een speelgoedwinkel hahahaha
Ook de eerste dagen in Bangkok zijn al geboekt. De opstap service van GWT is ook in 2009 nog steeds te boeken en daar heb ik dan ook weer dankbaar gebruik van gemaakt. Het plan is inmiddels alweer gewijzigd en ziet er nu alsvolgt uit…
Aankomst in Bangkok en dan de eerste week een beetje rondneuzen. Ik wil deze keer eens dingen zien die ik voorgaande jaren heb overgeslagen i.v.m. “tijdtekort” hahaha.
Dan twee weken afzakken naar het zuiden want ik wil naar Koh Samet en verder een beetje de kustlijn af.
Dan komt Marc, waarmee ik in 2007 in Thailand ben geweest ook weer naar Bangkok en wij hebben afgesproken op 1 feb 2009 elkaar daar te treffen. Ook komt Mac Wheeler daar naar toe. Dan gaan wij samen met de nachttrein van Bangkok naar Chiang Mai om daar een motorfiets te huren waarmee we van plan zijn door het noorden te reizen.
Mac is verhuisd van Koh Pagnan naar Surin en de bedoeling is dat we daar uiteindelijk na een week of 2 aankomen en bij Mac blijven logeren.

Een reactie plaatsen

Translate »