We gaan naar Thailand toe!

Hoewel we pas op 11 januari 2008 weggaan is de voorpret al zo in ons bloed opgenomen dat er geen dag voorbij gaat zonder dat wij plannetjes maken, fantaseren of onze omgeving proberen te besmetten met onze reislust en daarom ook iedereen uitnodigen ook die kant op te komen 😉


De bedoeling is dat we vanuit Bangkok met een huurauto, een Toyota naar het noorden gaan om vervolgens de grens over te steken nar Laos. Daar gaan we met een boot een stuk de Mekong rivier af en gaan ter hoogte van Cambodja Thailand weer binnen.

Dan willen we graag in het zuid-westen naar Pukhet, Trang en Koh Phi Phi.
Als we daar een poosje hebben rondgestruind dan is het de bedoeling dat we naar het zuid-oosten gaan en Koh Tao, Koh Pagnan en Koh Samui bezoeken.
Maar als het eenmaal zover is dan laat ik hier wel weten waar wij zitten en wat wij aan het doen zijn.

Om maar meteen te beginnen lijkt het mij leuk om je te laten weten dat wanneer wij aankomen in Bangkok er een Limo op ons staat te wachten die ons naar het Prince Palace Hotel brengt.


Hier hebben wij een een twin superior Wing room genomen.
Dit alles kost ons inclusief het ophalen van het vliegveld en 4 dagen verblijf in dit prachtige hotel slechts € 48,00 p.p Das niet gek he?
Wil jij dit ook? kijk dan even op de site van Greenwood travel want daar staan te gekke aanbiedingen, die alle verwachtingen te boven gaan.

.

Een reactie plaatsen

Translate »